03/01/2022 03/01/2022 Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών τέλεσε τη δοξολογία για το νέο έτος, ευλογώντας και την παραδοσιακή βασιλόπιτα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας την Πρωτοχρονιά του 2022. Στην ακολουθία παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός, αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου της πόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και...
03 Ιανουαρίου, 2022 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2022 - 11:57

Ευλογία βασιλόπιτας στις Αχαρνές απ’ τον Μητροπολίτη Ιλίου

Διαδώστε:
Ευλογία βασιλόπιτας στις Αχαρνές απ’ τον Μητροπολίτη Ιλίου

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών τέλεσε τη δοξολογία για το νέο έτος, ευλογώντας και την παραδοσιακή βασιλόπιτα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας την Πρωτοχρονιά του 2022.

Στην ακολουθία παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός, αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου της πόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας ευχήθηκε χρόνια πολλά, καλή και ευλογημένη χρονιά και τονίζοντας ιδιαιτέρως την ευχή να απαλλαγούμε σύντομα από την πανδημία του κορωνοϊού. Ευχήθηκε τέλος χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν τις ημέρες αυτές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων