30/01/2019 30/01/2019    Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Η ενορία ως κύτταρο της τοπικής ανάπτυξης και κοινωνικο-προνοιακής στήριξης» θα λάβει χώρα στη Μητρόπολη Ιλίου. Πιο συγκεκριμένα το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Ι.Π.Ε.) σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως πρόκειται να υλοποιήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία απευθύνονται σε εθελοντές, στελέχη και συνεργάτες,...
30 Ιανουαρίου, 2019 - 22:14
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2019 - 21:40

Η ενορία ως κύτταρο της τοπικής ανάπτυξης στη Μητρόπολη Ιλίου

Διαδώστε:
Η ενορία ως κύτταρο της τοπικής ανάπτυξης στη Μητρόπολη Ιλίου

   Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Η ενορία ως κύτταρο της τοπικής ανάπτυξης και κοινωνικο-προνοιακής στήριξης» θα λάβει χώρα στη Μητρόπολη Ιλίου. Πιο συγκεκριμένα το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Ι.Π.Ε.) σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως πρόκειται να υλοποιήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία απευθύνονται σε εθελοντές, στελέχη και συνεργάτες, κληρικούς και λαϊκούς της Ιεράς Μητροπόλεως, αλλά και άλλων φορέων που παρέχουν ανάλογες υπηρεσίες, με στόχο την ενίσχυση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων για την υποστήριξη του έργου που προσφέρεται στις κοινωνικοπρονοιακές και λοιπές εκκλησιαστικές δομές. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως την επιμορφωτική περίοδο “Οκτώβριος 2018 – Ιούνιος 2019”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων