05/11/2022 05/11/2022 Στην Αττική έφρασε χθες το απόγευμα η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου όπου διανυκτέρευσε στο κονάκι της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου στη Βαρυμπόπη Αττικής, ενώ σήμερα θα γίνει η επίσημη υποδοχή της στον Πειραιά όπου θα παραμείνει στον  Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου μέχρι τις 13 Νοεμβρίου. Ρεπορτάζ – φωτογραφίες: ope.gr Το βράδυ τελέστηκε Ιερά...
05 Νοεμβρίου, 2022 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2022 - 10:54

Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Αγίας Ζώνης τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιλίου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Αγίας Ζώνης τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιλίου (ΦΩΤΟ)

Στην Αττική έφρασε χθες το απόγευμα η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου όπου διανυκτέρευσε στο κονάκι της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου στη Βαρυμπόπη Αττικής, ενώ σήμερα θα γίνει η επίσημη υποδοχή της στον Πειραιά όπου θα παραμείνει στον  Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου μέχρι τις 13 Νοεμβρίου.

Ρεπορτάζ – φωτογραφίες: ope.gr

Το βράδυ τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία στον παρεκκλήσιο του Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστή από τον Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα ο οποίος προσκύνησε την Αγία Ζώνη. Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησε ο ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ.

Κατά την ακολουθία προσήλθαν πιστοί για να λάβουν την χάρη της Αγίας Ζώνης, του μοναδικού θεομητορικού κειμηλίου που σώζεται από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας. Μεταξύ των προσκυνητών προσήλθαν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων