22/03/2022 22/03/2022 Την Β’ Κυριακή των Νηστειών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας λειτούργησε στην ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων. Στην ομιλία του ο κ. Αθηναγόρας αναφέρθηκε στο γεγονός που περιγράφεται στο ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας. “Ο παραλυτικός που μεταφέρθηκε μπροστά στον Χριστό από τους τέσσερις φίλους του φαίνεται αδιάφορος για όσα συμβαίνουν. Η...
22 Μαρτίου, 2022 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2022 - 14:11

Ιλίου Αθηναγόρας: “Η πίστη των πολλών, αίρει την απιστία των ολίγων”

Διαδώστε:
Ιλίου Αθηναγόρας: “Η πίστη των πολλών, αίρει την απιστία των ολίγων”

Την Β’ Κυριακή των Νηστειών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας λειτούργησε στην ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Στην ομιλία του ο κ. Αθηναγόρας αναφέρθηκε στο γεγονός που περιγράφεται στο ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας.

“Ο παραλυτικός που μεταφέρθηκε μπροστά στον Χριστό από τους τέσσερις φίλους του φαίνεται αδιάφορος για όσα συμβαίνουν. Η θεραπεία του Χριστού που γίνεται για χάρη των τεσσάρων φίλων είναι ένα δίδαγμα για εμάς, πως εκείνο που μετράει δεν είναι μόνο η ατομική πίστη του καθενός, αλλά κυρίως η πίστη του Σώματος, η πίστη της Εκκλησίας, η οποία περιλαμβάνει και την απιστία των λίγων μελών. Η πίστη των πολλών, αίρει την απιστία των ολίγων”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων