18/01/2022 18/01/2022 Στον πανηγυριζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στον Αυλώνα ιερούργησε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, πλαισιούμενος από ιερείς της Μητρόπολης και τον εφημέριο του Ιερού Ναού. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου Αντωνίου τονίζοντας πως αν και ασκητής εκτός του κόσμου τούτου, μπορεί να αποτελέσει το...
18 Ιανουαρίου, 2022 - 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2022 - 10:06

Ιλίου Αθηναγόρας: Πρότυπο για όλους μας ο Άγιος Αντώνιος

Διαδώστε:
Ιλίου Αθηναγόρας: Πρότυπο για όλους μας ο Άγιος Αντώνιος

Στον πανηγυριζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στον Αυλώνα ιερούργησε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, πλαισιούμενος από ιερείς της Μητρόπολης και τον εφημέριο του Ιερού Ναού.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου Αντωνίου τονίζοντας πως αν και ασκητής εκτός του κόσμου τούτου, μπορεί να αποτελέσει το πρότυπο για όλους εμάς που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε εν τω κόσμω.

Στη Θεία Λειτουργία παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γεώργιος Γιασημάκης, αντιδήμαρχοι και τοπικοί σύμβουλοι, ενώ μετά το πέρας της Λειτουργίας ακολούθησε μικρό κέρασμα όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος Ωρωπού είχαν σύντομη συνεργασία συζητώντας για τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την περιοχή του Αυλώνα και των Αφιδνών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων