20/09/2019 20/09/2019 Tο διδακτικό έτος 2019-2020 ξεκινά για τη Σχολή της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς Ιλίου και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, όπω αναφέρει η ανακοίνωση της Μητροπόλεως, να προσέλθουν για εγγραφές. Καινούργιοι και παλιότεροι μαθητές της Σχολή θα πρέπει να προσέλθουν τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, για την ακολουθία...
20 Σεπτεμβρίου, 2019 - 21:38
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2019 - 21:27

Ξεκινούν τα μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής στην Ι.Μ. Ιλίου

Διαδώστε:
Ξεκινούν τα μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής στην Ι.Μ. Ιλίου

Tο διδακτικό έτος 2019-2020 ξεκινά για τη Σχολή της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς Ιλίου και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, όπω αναφέρει η ανακοίνωση της Μητροπόλεως, να προσέλθουν για εγγραφές.

Καινούργιοι και παλιότεροι μαθητές της Σχολή θα πρέπει να προσέλθουν τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, για την ακολουθία του αγιασμού. Θα ακολουθήσουν οι εγγραφές και οι σπουδαστές θα τοποθετηθούν σε τμήματα ανάλογα με το επίπεδό τους.

Η τέχνη της Εκκλησιαστικής μουσικής είναι μία σπουδαία ενασχόληση, που απαιτεί όμως προσήλωση, μελέτη και συνεχές ενδιαφέρον. Η φοίτηση είναι πενταετής και στους επιτυχόντες παρέχεται αναγνωρισμένο πτυχίο ιεροψάλτου.

Τα μαθήματα για όλες τις τάξεις (Α’-Ε’) θα γίνονται στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, με εσωτερικό πρόγραμμα το οποίο θα καθοριστεί την ημέρα της εγγραφής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων