13/06/2020 13/06/2020 Τελείται αυτή την ώρα ο Εόρτιος Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, εκ του Ιεροκήρυκος της Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, π. Αγαθαγγέλου Κόκλα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, που εορτάζει τους Αγίους Πάντες με κάθε μεγαλοπρέπεια. Πριν από λίγο (στις 6:30 μ.μ.) ο Ναός υποδέχθηκε μετά τιμών τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Χαραλάμπους...
13 Ιουνίου, 2020 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2020 - 19:19

Ο Μητρ. Ηλιουπόλεως Αιγύπτου στον εορτασμό των Αγίων Πάντων στα Άνω Λιόσια

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Ηλιουπόλεως Αιγύπτου στον εορτασμό των Αγίων Πάντων στα Άνω Λιόσια

Τελείται αυτή την ώρα ο Εόρτιος Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, εκ του Ιεροκήρυκος της Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, π. Αγαθαγγέλου Κόκλα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, που εορτάζει τους Αγίους Πάντες με κάθε μεγαλοπρέπεια.

Πριν από λίγο (στις 6:30 μ.μ.) ο Ναός υποδέχθηκε μετά τιμών τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Χαραλάμπους & πρωτομ Στεφάνου, από την Ιερά Σκήτη Αγίου Τιμοθέου – Γέρακα Αττικής. τα οποία τέθηκαν προς προσκύνηση, ενώ η παραμονή τους στην εκκλησία θα διαρκέσει έως και αύριο το απόγευμα.

Αύριο το πρωί, επί τη εορτή πάντων των Αγίων (Κυριακή 14 Ιουνίου 2020) θα τελεστεί από τις 07:00 όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλιουπόλεως Αιγύπτου κ. Θεοδώρου, ενώ στις 18:00 το απόγευμα θα γίνει η παράκληση των Αγίων Πάντων.

 

Στις 19:00 της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί εορταστικό συμπόσιο, συνοδεία ορχήστρας από το μουσικό συγκρότημα του Ιερού Ναού.

Φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων, θα πραγματοποιηθούν μόνο οι θρησκευτικές εόρτιες εκδηλώσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων