24/07/2021 24/07/2021 Στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Ντάρδιζας τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Αθηναγόρου το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουλίου 2021 κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας. Ο εορτάζων Μητροπολίτης χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού. Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Καισαριανής κ. Δανιήλ, Πειραιώς κ. Σεραφείμ,...
24 Ιουλίου, 2021 - 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2021 - 9:36

Ο Μητροπολίτης Ιλίου άγει τα ονομαστήρια του

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιλίου άγει τα ονομαστήρια του

Στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Ντάρδιζας τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Αθηναγόρου το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουλίου 2021 κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας.

Ο εορτάζων Μητροπολίτης χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού. Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Καισαριανής κ. Δανιήλ, Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος εκφώνησε την πανηγυρική ομιλία της ημέρας, Μεγάρων κ. Κωνσταντίνος, και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος.

Έψαλε χορός ιεροψαλτών υπό τον Πρωτοψάλτη κ. Λεωνίδα Δούκα.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ο Σεβ. κ. Αθηναγόρας δέχθηκε τις ευχές κλήρου και λαού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων