13/10/2023 13/10/2023 Παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023, η ορκωμοσία των πρωτοετών Δοκίμων της 7ης Σειράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι. Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Διοικητής της Διοίκησης...
13 Οκτωβρίου, 2023 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2023 - 20:06

Ο Μητροπολίτης Ιλίου στην ορκωμοσία πρωτοετών Δοκίμων της ΣΜYA

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιλίου στην ορκωμοσία πρωτοετών Δοκίμων της ΣΜYA

Παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023, η ορκωμοσία των πρωτοετών Δοκίμων της 7ης Σειράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Παπαχρήστου, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπροσωπείες των Παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη των Ενώσεων Αποστράτων Αεροπορίας, καθώς και συγγενείς και φίλοι των Δοκίμων.

Συνολικά ορκίστηκαν 164 Δόκιμοι, εκ των οποίων 16 από την Κύπρο και 2 από τη Σενεγάλη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων