04/03/2023 04/03/2023 Την Παρασκευή της Α’ Εβδομάδος των Νηστείων, 3 Μαρτίου 2023, κατά την τέλεση της ακολουθίας των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας χοροστάτησε στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος ανέλυσε το απόσπασμα από το κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο της ακολουθίας, στο οποίο ο Χριστός...
04 Μαρτίου, 2023 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2023 - 19:19

Οι Α’ Χαιρετισμοί στον Άγιο Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Διαδώστε:
Οι Α’ Χαιρετισμοί στον Άγιο Νεκτάριο Άνω Λιοσίων

Την Παρασκευή της Α’ Εβδομάδος των Νηστείων, 3 Μαρτίου 2023, κατά την τέλεση της ακολουθίας των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας χοροστάτησε στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος ανέλυσε το απόσπασμα από το κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο της ακολουθίας, στο οποίο ο Χριστός παρομοιάζει τον εαυτό του με άμπελο και τους πιστούς με κλήματα, που τροφοδοτούνται από τους χυμούς της αμπέλου.

Στο τέλος της ακολουθίας ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους πιστούς «καλή σαρακοστή» και καρποφόρο πνευματικό αγώνα. Μαζί με τους πιστούς συμμετείχε στην ακολουθία ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων