15/11/2020 15/11/2020 Διαδικτυακά μεταδίδεται αυτή την ώρα από την πλατφόρμα WEBEX η πρώτη σύναξη κατηχητών/-τριών, στελεχών και Υπευθύνων Ιερέων Νεότητος των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως για το κατηχητικό έτος 2020-21. Στη σύναξη, που άρχισε στις 8.00 μ.μ., θα ομιλήσει και ο ελλογιμώτατος κ. Ηλίας Λιαμής, Εκπαιδευτικός, Δρ. Θεολογίας & Φιλοσοφίας, Μέλος Συνοδικής Επιτροπής Χριστ....
15 Νοεμβρίου, 2020 - 20:43
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2020 - 20:44

Σύναξη κατηχητών Μητροπόλεως Ιλίου με συμμετοχή του Ηλία Λιαμή

Διαδώστε:
Σύναξη κατηχητών Μητροπόλεως Ιλίου με συμμετοχή του Ηλία Λιαμή

Διαδικτυακά μεταδίδεται αυτή την ώρα από την πλατφόρμα WEBEX η πρώτη σύναξη κατηχητών/-τριών, στελεχών και Υπευθύνων Ιερέων Νεότητος των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως για το κατηχητικό έτος 2020-21.

Στη σύναξη, που άρχισε στις 8.00 μ.μ., θα ομιλήσει και ο ελλογιμώτατος κ. Ηλίας Λιαμής, Εκπαιδευτικός, Δρ. Θεολογίας & Φιλοσοφίας, Μέλος Συνοδικής Επιτροπής Χριστ. Αγωγής Νεότητος,  Πρόεδρος της Συνοδικής Υποεπιτροπής Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων, αλλά και συνεργάτης του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός.  Το θέμα που θα αναπτύξει είναι:

«Ὁ Κατηχητής ως πνευματικός ηγέτης και μέντορας».

Οι εργασίες της σύναξης τελούνται με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Ἀχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων