01/03/2024 01/03/2024 Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα συναντήθηκε η Δήμαρχος Ιλίου κ. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου. Η Δήμαρχος Ιλίου εξήρε την πολυδιάστατη κοινωνική δράση της Ιεράς Μητρόπολης και στη συνέχεια συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας προς όφελος των δημοτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας ενημερώθηκε από την Δήμαρχο για...
01 Μαρτίου, 2024 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 21:37

Συνάντηση της Δημάρχου Ιλίου με τον Μητροπολίτη Αθηναγόρα

Διαδώστε:
Συνάντηση της Δημάρχου Ιλίου με τον Μητροπολίτη Αθηναγόρα

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα συναντήθηκε η Δήμαρχος Ιλίου κ. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου.

Η Δήμαρχος Ιλίου εξήρε την πολυδιάστατη κοινωνική δράση της Ιεράς Μητρόπολης και στη συνέχεια συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας προς όφελος των δημοτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας ενημερώθηκε από την Δήμαρχο για τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής ενώ εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η πρόθεση για συνέργειες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων