03/07/2020 03/07/2020 Στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, στο Τατόι, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 3 Ιουλίου, η τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών της Σχολής Ικάρων παρουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου. Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας επέδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Τους νέους Ανθυποσμηναγούς όρκισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ....
03 Ιουλίου, 2020 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2020 - 17:53

Τους νέους Ανθυποσμηναγούς όρκισε ο Μητροπολίτης Ιλίου

Διαδώστε:
Τους νέους Ανθυποσμηναγούς όρκισε ο Μητροπολίτης Ιλίου

Στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, στο Τατόι, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 3 Ιουλίου, η τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών της Σχολής Ικάρων παρουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου. Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας επέδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Τους νέους Ανθυποσμηναγούς όρκισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Από τη Σχολή αποφοιτήσαν 59 Ανθυποσμηναγοί, εκ των οποίων 49 από την Ελλάδα (44 άνδρες, και 5 γυναίκες), 6 άνδρες από την Κύπρο, δύο άνδρες από την Ιορδανία, ένας άνδρας από το Μαυροβούνιο, μία γυναίκα από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ.ψ Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνιος Οικονόμου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ.

Την ορκωμοσία των νέων Ανθυποσμηναγών παρακολούθησαν επίσης εκπρόσωποι της Βουλής των Ελλήνων, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της Περιφερειακής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων