14/12/2018 14/12/2018 Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 επισκέφθηκε τήν Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, αντιπροσωπεία μαθητών της Γ΄ Λυκείου της Λεοντίου Σχολής, τούς οποίους συνόδευσαν ο Λυκειάρχης τους και δύο Καθηγητές. Την αντιπροσωπεία των μαθητών, δέχθηκε  ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου π. Θωμάς Ανδρέου, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες αλλά και τις Πατρικές ευχές και ευλογίες...
14 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:28
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2018 - 12:29

Μαθητές της Λεοντίου Σχολής στην Μητρ. Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Μαθητές της Λεοντίου Σχολής στην Μητρ. Ιωαννίνων

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 επισκέφθηκε τήν Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, αντιπροσωπεία μαθητών της Γ΄ Λυκείου της Λεοντίου Σχολής, τούς οποίους συνόδευσαν ο Λυκειάρχης τους και δύο Καθηγητές.

Την αντιπροσωπεία των μαθητών, δέχθηκε  ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου π. Θωμάς Ανδρέου, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες αλλά και τις Πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ. Μαξίμου στους μαθητές καθώς και τον έπαινό του, για την απόφασή τους να τιμήσουν την μνήμη κεκοιμημένου συμμαθητή τους, συγκεντρώνοντας χρηματικό ποσό, το οποίο και απέδωσαν ώστε αυτό να διατεθεί υπέρ του Γηροκομείου «Ζωσιμάδες» της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων