04/03/2023 04/03/2023 Το πρωί της Παρασκευής 3 Μαρτίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στον Όρθρο και τις Ώρες και τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ιερό Ναό του Αγίου Παϊσίου, πόλεως Ιωαννίνων. Το απόγευμα της ιδίας ημέρας χοροστάτησε στον  Ιερό Ναό του Αγίου Παϊσίου στην Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών προς την Παναγία μας....
04 Μαρτίου, 2023 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2023 - 18:42

Α Χαιρετισμοί και Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στα Ιωάννινα

Διαδώστε:
Α Χαιρετισμοί και Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στα Ιωάννινα

Το πρωί της Παρασκευής 3 Μαρτίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στον Όρθρο και τις Ώρες και τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ιερό Ναό του Αγίου Παϊσίου, πόλεως Ιωαννίνων.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας χοροστάτησε στον  Ιερό Ναό του Αγίου Παϊσίου στην Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών προς την Παναγία μας.

Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου για την ακολουθία των Χαιρετισμών.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Παναγίας και στον ρόλο που έπαιξε στην σωτηρία του ανθρωπίνου γένους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων