23/12/2019 23/12/2019 Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. κ. Μάξιμος υποδέχτηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο τα παιδιά από Εκκλησιαστικό Λύκειο Βελλάς και έπειτα από το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ιωαννίνων και άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα παιδιά για την επίσκεψη, τους μίλησε για το νόημα...
23 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:52

Απο παιδικές φωνές τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Απο παιδικές φωνές τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. κ. Μάξιμος υποδέχτηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο τα παιδιά από Εκκλησιαστικό Λύκειο Βελλάς και έπειτα από το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ιωαννίνων και άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα παιδιά για την επίσκεψη, τους μίλησε για το νόημα των εορτών του Αγίου δωδεκαημέρου, τους ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και τους μοίρασε δώρα.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων