25/02/2020 25/02/2020 Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βαρλαάμ και έπειτα στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου Σκλίβανης. Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Περάματος. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, χοροστάτησε στην ακολουθία...
25 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:10

Αρχιμ. Νήφων Καψάλης: “Εκκλησία, Λειτουργία και Έσχατα”

Διαδώστε:
Αρχιμ. Νήφων Καψάλης: “Εκκλησία, Λειτουργία και Έσχατα”

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βαρλαάμ και έπειτα στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου Σκλίβανης.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Περάματος.

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου Περιβλέπτου, πόλεως Ιωαννίνων. Πριν την απόλυση εκφωνήθηκε η καθιερωμένη εσπερινή ομιλία από τον πανοσιολογιώτατο αρχιμανδρίτη π. Νήφωνα Καψάλη, πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, με θέμα: «Εκκλησία, Λειτουργία και Έσχατα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων