26/11/2021 26/11/2021 Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μετέβη στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων όπου πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων με τη συνεργασία της ΣΥΝ–ΕΝΩΣΙΣ (πρόγραμμα Εταιρίας Κοινωνικής προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού) αλλά και του φιλανθρωπικού προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» σε συνεργασία με τη Φιλανθρωπική Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και...
26 Νοεμβρίου, 2021 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2021 - 11:56

Διανομή τροφίμων από την Μητρόπολη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων από την Μητρόπολη Ιωαννίνων

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μετέβη στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων όπου πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων με τη συνεργασία της ΣΥΝ–ΕΝΩΣΙΣ (πρόγραμμα Εταιρίας Κοινωνικής προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού) αλλά και του φιλανθρωπικού προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» σε συνεργασία με τη Φιλανθρωπική Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την Εταιρία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε».

Η διανομή έγινε με τη συνεργασία κληρικών και εθελοντών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων