20/01/2022 20/01/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μετέβη στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, όπου πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων για τη στήριξη εμπερίστατων οικογενειών με τη συνεργασία της ΣΥΝ–ΕΝΩΣΙΣ (πρόγραμμα Εταιρίας Κοινωνικής προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού) αλλά και του φιλανθρωπικού προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» σε συνεργασία με τη Φιλανθρωπική Οργάνωση της...
20 Ιανουαρίου, 2022 - 16:51
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2022 - 19:13

Διανομή τροφίμων για ευάλωτες οικογένειες στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων για ευάλωτες οικογένειες στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μετέβη στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, όπου πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων για τη στήριξη εμπερίστατων οικογενειών με τη συνεργασία της ΣΥΝ–ΕΝΩΣΙΣ (πρόγραμμα Εταιρίας Κοινωνικής προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού) αλλά και του φιλανθρωπικού προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» σε συνεργασία με τη Φιλανθρωπική Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την Εταιρία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε».

Η διανομή έγινε με τη συνεργασία κληρικών και εθελοντών, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων