16/03/2022 16/03/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μετέβη προχθές στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων όπου πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων με τη συνεργασία κληρικών και εθελοντών. Η διανομή τροφίμων, η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, έγινε με τη συνεργασία της ΣΥΝ–ΕΝΩΣΙΣ (πρόγραμμα Εταιρίας Κοινωνικής προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού) αλλά και του φιλανθρωπικού προγράμματος «Μαζί,...
16 Μαρτίου, 2022 - 12:43
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2022 - 12:45

Διανομή τροφίμων παρουσία Μητροπολίτη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων παρουσία Μητροπολίτη Ιωαννίνων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μετέβη προχθές στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων όπου πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων με τη συνεργασία κληρικών και εθελοντών.

Η διανομή τροφίμων, η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, έγινε με τη συνεργασία της ΣΥΝ–ΕΝΩΣΙΣ (πρόγραμμα Εταιρίας Κοινωνικής προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού) αλλά και του φιλανθρωπικού προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» σε συνεργασία με τη Φιλανθρωπική Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την Εταιρία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων