24/05/2021 24/05/2021 Αρνητικοί ήταν όλοι οι διαγνωστικοί έλεγχοι που διενεργήθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη. Ανάμεσα στους εξεταζόμενους ήταν και ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. Δείτε την ανακοίνωση: Η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι στις 24 Μαΐου 2021 κλιμάκιο του ΕΟ∆Υ διενήργησε επαναληπτικά διαγνωστικά αντιγονικά τεστ...
24 Μαΐου, 2021 - 21:14
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2021 - 19:58

Διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων

Αρνητικοί ήταν όλοι οι διαγνωστικοί έλεγχοι που διενεργήθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη. Ανάμεσα στους εξεταζόμενους ήταν και ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος.

Δείτε την ανακοίνωση:

Η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι στις 24 Μαΐου 2021 κλιμάκιο του ΕΟ∆Υ διενήργησε επαναληπτικά διαγνωστικά αντιγονικά τεστ για τον νέο κορωνοϊό (COVID-19), τόσο στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη όσο και σε όλους τους κληρικούς και λαϊκούς εργαζομένους στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, τα οποία βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Αξιότιμο Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, όπως επίσης και στην Αντιπεριφερειάρχη κυρία Αγνή Νάκου, τον ΕΟ∆Υ, καθώς και τους συνεργάτες που επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη για την συνέργειά τους στην διεξαγωγή του ως άνω επαναληπτικού ελέγχου.

Ταυτόχρονα η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων προτρέπει και παρακαλεί άπαντας τους κληρικούς και λαϊκούς για την σχολαστική τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας από τον νέο κορωνοϊό τόσο στους Ιερούς Ναούς και σε κάθε δημόσιο χώρο, όσο και σε οποιοδήποτε χώρο ανθρώπινης δραστηριότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων