10/07/2020 10/07/2020 Με την ευκαιρία της επικείμενης εορτής του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, ημέρα κατά την οποία εορτάζει ο Ιερός Ναός του Αγίου στα Ιωάννινα, ο κ. Ευάγγελος Αποστόλου, μαρμαρογλύπτης και ο κ. Νικόλαος Καλλής αγιογράφος, προσέφεραν εχτές, Πέμπτη 9 Ιουλίου, μαρμαρόγλυπτη εικόνα του Αγίου την οποία φιλοτέχνησαν οι ίδιοι για να τοποθετηθεί στον Ιερό Ναό του. ...
10 Ιουλίου, 2020 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2020 - 11:55

Δωρεά Εικόνος Αγίου Παϊσίου

Διαδώστε:
Δωρεά Εικόνος Αγίου Παϊσίου

Με την ευκαιρία της επικείμενης εορτής του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, ημέρα κατά την οποία εορτάζει ο Ιερός Ναός του Αγίου στα Ιωάννινα, ο κ. Ευάγγελος Αποστόλου, μαρμαρογλύπτης και ο κ. Νικόλαος Καλλής αγιογράφος, προσέφεραν εχτές, Πέμπτη 9 Ιουλίου, μαρμαρόγλυπτη εικόνα του Αγίου την οποία φιλοτέχνησαν οι ίδιοι για να τοποθετηθεί στον Ιερό Ναό του. 

Η εικόνα, που βλέπετε και στις φωτογραφίες, παρουσιάζει τον Άγιο έχοντας περιμετρικά σε αγιογραφίες Αγίους αλλά και τόπους που σχετίζονται με τον Όσιο Παΐσιο.  Την εικόνα παρέλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, ο οποίος ευχαρίστησε τους δύο τεχνίτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων