27/02/2020 27/02/2020 Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου με την παρουσία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ. Μαξίμου παραδόθηκε μεγάλη δωρεά σε αναλώσιμο υγειονομικό υλικό, από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities (IOCC) και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή», στην 6η ΥΠΕ και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Το κοντέινερ με υλικό υψηλής ποιότητας και αξίας βάρους...
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:27
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 15:47

Δωρεά υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Δωρεά υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου με την παρουσία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ. Μαξίμου παραδόθηκε μεγάλη δωρεά σε αναλώσιμο υγειονομικό υλικό, από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities (IOCC) και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή», στην 6η ΥΠΕ και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Το κοντέινερ με υλικό υψηλής ποιότητας και αξίας βάρους 7,2 τόνων εστάλη από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και περιέχει σύριγγες, γάντια, γάζες, επιδέσμους και εκατοντάδες άλλα είδη υλικού, ευρείας και εξειδικευμένης νοσοκομειακής χρήσης.

Η παράδοση – παραλαβή του κοντέινερ πραγματοποιήθηκε από τον Υποδιοικητή της 6ης ΔΥΠΕ κ. Ιωάννη Νικόπουλο, τον Αναπληρωτή Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κ. Κων. Χολέβα και από μέρους των δωρητών παρόντες ήταν η κ. Δέσποινα Κατσιβελάκη και ο κ. Πάνος Κατσαμπάνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ἰωαννίνων εξήρε με θερμά λόγια την προσφορά του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού (IOCC) και της «Αποστολής», ευχαριστώντας ιδιαιτέρως τους δωρητές, επεσήμανε την ιδιαίτερη χρησιμότητα της δωρεάς αυτής και ευχήθηκε να βρεθούν μιμητές της ανθρωπιστικής αυτής πράξεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων