15/05/2020 15/05/2020 Εγκύκλιο απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος στους πιστούς της Ιεράς Μητροπόλεως όπου αναφέρει “Εάν τις φοβάται να προσεγγίσει το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας διότι αισθάνεται αμφιβολίες τινάς δια το μυστήριο της ζωής, είναι προτιμότερο να μη μετάσχει του μυστηρίου. Ταυτοχρόνως δεν επιτρέπεται αυτός να αποτελεί αντικείμενο κατακρίσεως και εμπαιγμού αλλά παραμένει συμπαθής αδελφός”.  “Εις την...
15 Μαΐου, 2020 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2020 - 18:58

“Δύο Θείες Λειτουργίες στα Ιωάννινα για όσο είναι αναγκαίο”

Διαδώστε:
“Δύο Θείες Λειτουργίες στα Ιωάννινα για όσο είναι αναγκαίο”

Εγκύκλιο απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος στους πιστούς της Ιεράς Μητροπόλεως όπου αναφέρει “Εάν τις φοβάται να προσεγγίσει το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας διότι αισθάνεται αμφιβολίες τινάς δια το μυστήριο της ζωής, είναι προτιμότερο να μη μετάσχει του μυστηρίου. Ταυτοχρόνως δεν επιτρέπεται αυτός να αποτελεί αντικείμενο κατακρίσεως και εμπαιγμού αλλά παραμένει συμπαθής αδελφός”. 

“Εις την πόλη των Ιωαννίνων και τις κωμοπόλεις όπου βρίσκονται σε υπηρεσία περισσότεροι του ενός Ιερείς από την Κυριακή 17 Μαΐου και κάθε Κυριακή και για όσο διάστημα είναι αναγκαίο, θα τελούνται δύο Θείες Λειτουργίες” αναφέρει σε άλλο σημείο η Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου.

Διαβάστε αναλυτικά: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων