12/03/2020 12/03/2020 Εγκύκλιο για την αντιμετώπιση της ραγδαίας εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. Στην εγκύκλιο αναστέλλει τη λειτουργία των σχολικών δομών της Μητροπόλεως ενώ παρακαλεί την διακοπή των επισκέψεων αν δεν υπάρχει απόλυτη ανάγκη στο γηροκομείο “Ζωσιμάδων”. Επιπλέον καλεί τις ευάλωτες ομάδες να προφυλαχθούν και το ποίμνιο να φροντίζει την προσωπική...
12 Μαρτίου, 2020 - 16:00

Εγκύκλιος μέτρων πρόληψης του Μητροπολίτη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Εγκύκλιος μέτρων πρόληψης του Μητροπολίτη Ιωαννίνων

Εγκύκλιο για την αντιμετώπιση της ραγδαίας εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. Στην εγκύκλιο αναστέλλει τη λειτουργία των σχολικών δομών της Μητροπόλεως ενώ παρακαλεί την διακοπή των επισκέψεων αν δεν υπάρχει απόλυτη ανάγκη στο γηροκομείο “Ζωσιμάδων”. Επιπλέον καλεί τις ευάλωτες ομάδες να προφυλαχθούν και το ποίμνιο να φροντίζει την προσωπική του υγιεινή.

Τέλος τονίζει ο Σεβασμιώτατος ότι: “Η βεβαιότης της μη μεταδόσεως των ασθενειών δια της Θείας Κοινωνίας αποτελεί εις τον πνευματικό χώρο της Ορθοδοξίας και της πνευματικής μας παραδόσεως παγιωμένη και αδιαμφισβήτητον εμπειρία” και παροτρύνει τους πιστούς να “μετέχουμε εις το μυστήριο της Ζωής την Θείαν Ευχαριστίαν ελευθέρως, αφόβως και αναμφιβόλως!”

Δείτε την εγκύκλιο:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων