01/03/2019 01/03/2019 Χθες, Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Καμπερείου Πνευματικού Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μάξιμος παρευρέθη και προήδρευσε της ειδικής συνεδριάσεως των Εκκλησιαστικών Συμβούλων των ιερών ενοριακών ναών της πόλεως των Ιωαννίνων για την εκλογή μελών της Διοικούσης και Διαχειριστικής Επιτροπής του ιερού προσκυνηματικού ναού Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου.
01 Μαρτίου, 2019 - 15:51

Εκλογή μελών Διοικούσας και Διαχειριστικής Επιτροπής

Διαδώστε:
Εκλογή μελών Διοικούσας και Διαχειριστικής Επιτροπής

Χθες, Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Καμπερείου Πνευματικού Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μάξιμος παρευρέθη και προήδρευσε της ειδικής συνεδριάσεως των Εκκλησιαστικών Συμβούλων των ιερών ενοριακών ναών της πόλεως των Ιωαννίνων για την εκλογή μελών της Διοικούσης και Διαχειριστικής Επιτροπής του ιερού προσκυνηματικού ναού Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων