05/10/2021 05/10/2021 Την Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος τέλεσε αγιασμό για την έναρξη των σεμιναρίων πού πραγματοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων σέ συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (Ι.Π.Ε.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Στην εναρκτήρια συνάντηση παρέστη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης, Αναπληρωτής Διευθυντής του Ι.Π.Ε. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε την έναρξη,...
05 Οκτωβρίου, 2021 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2021 - 10:55

Έναρξη Επιμορφωτικών Σεμιναρίων στα Ιωάννινα

Διαδώστε:
Έναρξη Επιμορφωτικών Σεμιναρίων στα Ιωάννινα

Την Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος τέλεσε αγιασμό για την έναρξη των σεμιναρίων πού πραγματοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων σέ συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (Ι.Π.Ε.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Στην εναρκτήρια συνάντηση παρέστη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης, Αναπληρωτής Διευθυντής του Ι.Π.Ε.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε την έναρξη, ανέπτυξε το περιεχόμενο και τους στόχους του προγράμματος «Η Ενορία ως κύτταρο τοπικής ανάπτυξης και κοινωνικοπρονοιακής στήριξης» και πραγματοποίησε την πρώτη εισήγηση. Επιπλέον ὁ π. Θεολόγος Αλεξανδράκης παρουσίασε τα νέα προγράμματα του Ι.Π.Ε.

Το έργο του συντονιστή των σεμιναρίων επιτελεί ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Σέργιος Μαρνέλλος, Επίκουρος Καθηγητής της Α.Ε.Α. Βελλάς Ιωαννίνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων