09/08/2023 10/08/2023 Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ιωάννινα_2023 και υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννίνων, Τατιάνα Καλογιάννη επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε σε όλες τις δράσεις που αναπτύσσει, ή και σχεδιάζει να υλοποιήσει μεσοβραχυπρόθεσμα η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων στα όρια του Δήμου και στο πλαίσιο του ποιμαντικού έργου της, αλλά...
09 Αυγούστου, 2023 - 21:28
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2023 - 1:22

Επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου Ιωαννίνων Τατιάνας Καλογιάννη στον Μητροπολίτη Μάξιμο

Διαδώστε:
Επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου Ιωαννίνων Τατιάνας Καλογιάννη στον Μητροπολίτη Μάξιμο

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ιωάννινα_2023 και υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννίνων, Τατιάνα Καλογιάννη επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε σε όλες τις δράσεις που αναπτύσσει, ή και σχεδιάζει να υλοποιήσει μεσοβραχυπρόθεσμα η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων στα όρια του Δήμου και στο πλαίσιο του ποιμαντικού έργου της, αλλά και της κοινωνικής προσφοράς κυρίως προς τις κοινωνικές ομάδες που έχουν την ανάγκη συμπαράστασης.

«Η συνεργασία μεταξύ της Μητρόπολης και της εκάστοτε διοίκησης του Δήμου είναι αναγκαία και προς όφελος της κοινωνίας μας. Ιδιαίτερα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Μάξιμο, ο οποίος διακρίνεται για την ευρεία αντίληψη και σφαιρική γνώση των θεμάτων, κατά την περίοδο που διατέλεσα αντιπεριφερειάρχης είχαμε στενή και επιτυχημένη συνεργασία σε πολλά θέματα που έχρηζαν κοινής αντιμετώπισης. Σήμερα, υφίστανται οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις, ώστε να δρομολογηθούν, με κοινή προσπάθεια Μητροπόλεως και Δήμου, εφαρμόσιμες λύσεις για την υλοποίηση κρίσιμων έργων και δράσεων που σχετίζονται με την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών που αυξάνονται και οξύνονται αλματωδώς.», δήλωσε σχετικά η Τατιάνα Καλογιάννη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων