20/03/2023 21/03/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον νέο Δήμαρχο Ιωαννιτών κύριο Δημήτριο Παπαγεωργίου, συνοδευόμενο από τον Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Χαράλαμπο Δολιώτη, οι οποίοι ανέλαβαν από την περασμένη εβδομάδα τα νέα τους καθήκοντα, δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. Ο Σεβασμιώτατος παρέθεσε γεύμα στο Επισκοπείο στο οποίο συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τονίζοντας την ανάγκη συνέχισης κοινής συνεργασίας μεταξύ...
20 Μαρτίου, 2023 - 21:03
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2023 - 1:00

Επίσκεψη του νέου Δημάρχου Ιωαννιτών στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Δημάρχου Ιωαννιτών στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων

Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον νέο Δήμαρχο Ιωαννιτών κύριο Δημήτριο Παπαγεωργίου, συνοδευόμενο από τον Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Χαράλαμπο Δολιώτη, οι οποίοι ανέλαβαν από την περασμένη εβδομάδα τα νέα τους καθήκοντα, δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος.

Ο Σεβασμιώτατος παρέθεσε γεύμα στο Επισκοπείο στο οποίο συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τονίζοντας την ανάγκη συνέχισης κοινής συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ιωαννιτών και Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων