14/03/2023 14/03/2023 Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και με επίκεντρο τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Πολιούχου των Ιωαννίνων, Νεομάρτυρος Αγίου Γεωργίου, εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων η μνήμη της Οσίας Θεοδώρας, Βασιλίσσης της Άρτης, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023. Στον Όρθρο χοροστάτησε και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος πλαισιούμενος από τον εφημέριο...
14 Μαρτίου, 2023 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2023 - 19:42

Η εορτή της Οσίας Θεοδώρας, Βασιλίσσης Άρτης, στα Ιωάννινα

Διαδώστε:
Η εορτή της Οσίας Θεοδώρας, Βασιλίσσης Άρτης, στα Ιωάννινα

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και με επίκεντρο τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Πολιούχου των Ιωαννίνων, Νεομάρτυρος Αγίου Γεωργίου, εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων η μνήμη της Οσίας Θεοδώρας, Βασιλίσσης της Άρτης, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023.

Στον Όρθρο χοροστάτησε και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος πλαισιούμενος από τον εφημέριο του Ναού και τον ιεροδιάκονο.

Το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Αναστάσιμο Εσπερινό του Σαββάτου στον προαναφερθέντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων