14/02/2023 14/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στον Εσπερινό επί τη μνήμη των Αγίων Αποστόλων Ακύλλα και Πρισκίλλας στον Ιερό Ναό Αγίου Παϊσίου πόλεως Ιωαννίνων. Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος παρευρέθηκε και ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Ερυθρού Σταυρού Ιωαννίνων και παρέλαβε τιμητική διάκριση για την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων. Το πρωί της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος...
14 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2023 - 12:29

Η εορτή των Αγίων Αποστόλων Ακύλλα και Πρισκίλλας στα Ιωάννινα

Διαδώστε:
Η εορτή των Αγίων Αποστόλων Ακύλλα και Πρισκίλλας στα Ιωάννινα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στον Εσπερινό επί τη μνήμη των Αγίων Αποστόλων Ακύλλα και Πρισκίλλας στον Ιερό Ναό Αγίου Παϊσίου πόλεως Ιωαννίνων.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος παρευρέθηκε και ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Ερυθρού Σταυρού Ιωαννίνων και παρέλαβε τιμητική διάκριση για την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων.

Το πρωί της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Παϊσίου πόλεως Ιωαννίνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων