12/02/2023 13/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στον Εσπερινό επί τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου επισκόπου Σεβαστείας και της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστης στον Ιερό Ναό του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, πόλεως Ιωαννίνων το απόγευμα της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου 2023. Προ της απολύσεως τελέστηκε η καθιερωμένη παράκληση προς τιμήν του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του...
12 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:34
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2023 - 3:39

Η εορτή του Αγίου Βλασίου και της Αγίας Θεοδώρας στα Ιωάννινα

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Βλασίου και της Αγίας Θεοδώρας στα Ιωάννινα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στον Εσπερινό επί τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου επισκόπου Σεβαστείας και της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστης στον Ιερό Ναό του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, πόλεως Ιωαννίνων το απόγευμα της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου 2023.

Προ της απολύσεως τελέστηκε η καθιερωμένη παράκληση προς τιμήν του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού.

Μετά το πέρας του Εσπερινού και της παρακλήσεως στην Αίθουσα του ως άνω Ιερού Ναού ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την βασιλόπιτα του Επίλεκτου Ηπειρωτικού Ensemble. Τέλος, ευχήθηκε στους δασκάλους και τους σπουδαστές καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά, καθώς και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις αθλήσαντος επί της πλατείας Πάργης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων