20/07/2021 20/07/2021 Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, παραμονή της γιορτής του Προφήτη Ηλία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παϊσίου. Το απόγευμα χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Ζίτσας και έπειτα στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία Καρδαμιτσίων. Σήμερα, ανήμερα της εορτής του...
20 Ιουλίου, 2021 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2021 - 14:37

Η εορτή του Προφήτη Ηλία στα Ιωάννινα

Διαδώστε:
Η εορτή του Προφήτη Ηλία στα Ιωάννινα

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, παραμονή της γιορτής του Προφήτη Ηλία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παϊσίου.

Το απόγευμα χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Ζίτσας και έπειτα στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία Καρδαμιτσίων.

Σήμερα, ανήμερα της εορτής του Προφήτη, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Προφήτη Ηλία Καρδαμιτσίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων