02/10/2023 02/10/2023 “Αναρίθμητα είναι τα θαύματα, τα οποία έγιναν και γίνονται μέχρι σήμερα με την Τιμία Ζώνη. Η αξία της είναι ανεκτίμητη, διότι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι συνδέεται με την Παναγία” τόνισε μεταξύ άλλων ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, γέροντας Εφραίμ στην ομιλία του στον Ιερό Ναό Αγίου Παϊσίου στην Κιάφα Ιωαννίνων, όπου κλήρος και...
02 Οκτωβρίου, 2023 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2023 - 20:44

Ιωάννινα: Ο Γέροντας Εφραίμ μιλά για τα θαύματα της Τιμίας Ζώνης (Ηχητικό)

Διαδώστε:
Ιωάννινα: Ο Γέροντας Εφραίμ μιλά για τα θαύματα της Τιμίας Ζώνης (Ηχητικό)

Αναρίθμητα είναι τα θαύματα, τα οποία έγιναν και γίνονται μέχρι σήμερα με την Τιμία Ζώνη. Η αξία της είναι ανεκτίμητη, διότι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι συνδέεται με την Παναγία” τόνισε μεταξύ άλλων ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, γέροντας Εφραίμ στην ομιλία του στον Ιερό Ναό Αγίου Παϊσίου στην Κιάφα Ιωαννίνων, όπου κλήρος και λαός υποδέχτηκαν νωρίτερα το απόγευμα, με κατάνυξη το θεομητορικό κειμήλιο.

Ακούστε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Γέροντος Εφραίμ για την ιστορία της Αγίας Ζώνης και την ιδιαίτερη χάρη της να θεραπεύει την στειρότητα των ατέκνων ζευγαριών και των καρκινοπαθών με κορδέλα η οποία έχει προηγουμένως ευλογηθεί επ’αυτής και ακολούθως την ζώνονται οι στείρες γυναίκες και οι ασθενείς:

Διαβάστε επίσης: Αποστολή ope.gr: Τα Ιωάννινα υποδέχονται με δέος και κατάνυξη την Αγία Ζώνη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων