04/07/2020 04/07/2020 Για τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω από το ζήτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. Ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε πως ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Τζαγίπ Ερντογάν προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις μέσ από τέτοιου είδους ενέργειες την ίδια ώρα που στην Τουρκία επικρατεί ανασφάλεια...
04 Ιουλίου, 2020 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2020 - 15:11

Ιωαννίνων για Αγιά Σοφιά: “Ο Ερντογάν δημιουργεί εντυπώσεις”

Διαδώστε:
Ιωαννίνων για Αγιά Σοφιά: “Ο Ερντογάν δημιουργεί εντυπώσεις”

Για τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω από το ζήτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος.

Ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε πως ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Τζαγίπ Ερντογάν προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις μέσ από τέτοιου είδους ενέργειες την ίδια ώρα που στην Τουρκία επικρατεί ανασφάλεια τόσο σε κοινωνικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

“Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Να διεκδικούμε τα δίκαιά μας με ψυχραιμία, χωρίς να δίνουμε δικαιώματα στους άλλους. Και βεβαίως θα πρέπει όλοι μας να είμαστε έτοιμοι να προασπίσουμε και την πίστη μας που είναι βασικό πνευματικό θεμέλιο, αλλά και την πατρίδα μας”, τόνισε.

Τέλος, ευχήθηκε ο Θεός να δώσει δύναμη και υπομονή στους πολιτικούς, καθώς επίσης και στον Οικουμενικό Πατριάρχη και τους ανθρώπους που ζουν στο περιβάλλον του Πατριαρχείου καθώς όπως σημείωσε ο Σεβασμιώτατος: “αυτοί πραγματικά φυλάσσουν Θερμοπύλες”.

Δείτε τα όσα δήλωσε: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων