13/04/2021 13/04/2021 Την Τρίτη 13 Απριλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, καθώς και του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Πέτρου Δεμέστιχα και του Διοικητή της 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας Ταξιάρχου Χρήστου Σιόρεντα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τηρήθηκαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα κατά της πανδημίας και μετά...
13 Απριλίου, 2021 - 18:14

O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων

Την Τρίτη 13 Απριλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, καθώς και του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Πέτρου Δεμέστιχα και του Διοικητή της 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας Ταξιάρχου Χρήστου Σιόρεντα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τηρήθηκαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα κατά της πανδημίας και μετά το τέλος της έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων