28/05/2023 28/05/2023   Η εκδήλωση λήξης των κατηχητικών νεανικών συνάξεων της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα «ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ» της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας με τίτλο «Ορθοδοξία και ορθοπραξία». Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίων κ. Μάξιμος συνεχάρη τα παιδιά και όλους όσοι εργάστηκαν και κοπίασαν γι’ αυτή την όμορφη γιορτή. Στο τέλος μοίρασε σε όλα τα παιδιά από...
28 Μαΐου, 2023 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2023 - 13:32

Ο Ιωαννίνων Μάξιμος στην εκδήλωση λήξης νεανικών Κατηχητικών Συνάξεων της Μητρόπολης

Διαδώστε:
Ο Ιωαννίνων Μάξιμος στην εκδήλωση λήξης νεανικών Κατηχητικών Συνάξεων της Μητρόπολης

 

Η εκδήλωση λήξης των κατηχητικών νεανικών συνάξεων της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα «ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ» της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας με τίτλο «Ορθοδοξία και ορθοπραξία».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίων κ. Μάξιμος συνεχάρη τα παιδιά και όλους όσοι εργάστηκαν και κοπίασαν γι’ αυτή την όμορφη γιορτή. Στο τέλος μοίρασε σε όλα τα παιδιά από μια εικόνα του Ιησού Χριστού ένθρονου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων