10/02/2023 10/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος παρευρέθηκε και ευλόγησε την βασιλόπιτα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο Β΄», πόλεως Ιωαννίνων την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος αφού μοίρασε την βασιλόπιτα στα παιδιά του Κέντρου στην σύντομη προσλαλιά του ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο επ’ ευκαιρία της επετείου εκλογής του στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο,...
10 Φεβρουαρίου, 2023 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2023 - 17:53

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο Β΄»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο Β΄»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος παρευρέθηκε και ευλόγησε την βασιλόπιτα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο Β΄», πόλεως Ιωαννίνων την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος αφού μοίρασε την βασιλόπιτα στα παιδιά του Κέντρου στην σύντομη προσλαλιά του ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο επ’ ευκαιρία της επετείου εκλογής του στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, ευχαρίστησε τον οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την προσφορά του, τις κύριες που διδάσκουν και εργάζονται, καθώς και τα παιδιά τα οποία με μεγάλη χαρά ευχήθηκαν καλή χρονιά στον Σεβασμιώτατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων