23/04/2023 23/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μετέβη την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 στην Καστρίτσα όπου προεξήρχε της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Συμμετείχαν πλήθος πιστών που προσήλθαν για να τιμήσουν τον Άγιο. Παρέστησαν μεταξύ άλλων η βουλευτής Ιωαννίνων κ. Μαρία Κεφάλα, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αγνή Νάκου καθώς και εκπρόσωποι του Δημοτικού...
23 Απριλίου, 2023 - 18:21
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2023 - 18:08

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καστρίτσας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καστρίτσας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μετέβη την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 στην Καστρίτσα όπου προεξήρχε της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Συμμετείχαν πλήθος πιστών που προσήλθαν για να τιμήσουν τον Άγιο.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων η βουλευτής Ιωαννίνων κ. Μαρία Κεφάλα, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αγνή Νάκου καθώς και εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών στους οποίους ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τα δέοντα.

Προ της λιτανείας της εικόνας του Αγίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον επί 29 έτη εφημέριο της ενορίας π. Χρήστο Κοντό, για την πολυετή προσφορά του στην ενορία και την συμβολή του στην ανέγερση και περάτωση του μεγαλοπρεπούς ναού του Αγίου Γεωργίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων