01/06/2023 02/06/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος δέχτηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο εθιμοτυπική επίσκεψη από τον νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ευθύμιο Χρυσοστόμου. Ο κ. Χρυσόστομος συνοδευόταν από τους κ. Ιωάννη Δασκαλόπουλο, Διευθυντή του Επιμελητηρίου, κ. Κωνσταντίνο Κυρίτση, υπεύθυνο επικοινωνίας και Μάρκετινγκ και τον κ. Βάιο Δημητρίου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Κατά τη συνάντηση ακολούθησε εποικοδομητική...
01 Ιουνίου, 2023 - 21:02
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2023 - 2:03

Ο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μάξιμο

Διαδώστε:
Ο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μάξιμο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος δέχτηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο εθιμοτυπική επίσκεψη από τον νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ευθύμιο Χρυσοστόμου.

Ο κ. Χρυσόστομος συνοδευόταν από τους κ. Ιωάννη Δασκαλόπουλο, Διευθυντή του Επιμελητηρίου, κ. Κωνσταντίνο Κυρίτση, υπεύθυνο επικοινωνίας και Μάρκετινγκ και τον κ. Βάιο Δημητρίου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά τη συνάντηση ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τονίζοντας την ανάγκη συνέχισης κοινής συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου και της Ιεράς Μητροπόλεως, επ’ αγαθώ της πόλως των Ιωαννίνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων