10/07/2021 10/07/2021 Παρέμβαση στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων πραγματοποίησαν την Παρασκευή η Χειρονομία – Αντιεξουσιαστική Κίνηση και ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Αλιμούρα, δίνοντας σχετικό βίντεο στη δημοσιότητα. Στόχος της παρέμβασης ήταν η διαμαρτυρία «για την ευθεία στήριξη και συμμετοχή στη διοργάνωση σκοταδιστικών συνεδρίων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, καθώς η Μητρόπολη Ιωαννίνων είχε στηρίξει την εκδήλωση «Αφήστε με...
10 Ιουλίου, 2021 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2021 - 10:07

Παρέμβαση στα γραφεία της Μητρόπολης Ιωαννίνων από Αντιεξουσιαστές

Διαδώστε:
Παρέμβαση στα γραφεία της Μητρόπολης Ιωαννίνων από Αντιεξουσιαστές

Παρέμβαση στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων πραγματοποίησαν την Παρασκευή η Χειρονομία – Αντιεξουσιαστική Κίνηση και ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Αλιμούρα, δίνοντας σχετικό βίντεο στη δημοσιότητα.

Στόχος της παρέμβασης ήταν η διαμαρτυρία «για την ευθεία στήριξη και συμμετοχή στη διοργάνωση σκοταδιστικών συνεδρίων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, καθώς η Μητρόπολη Ιωαννίνων είχε στηρίξει την εκδήλωση «Αφήστε με να ζήσω» τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ είχε παρέχει τη στήριξή της και στο «1ο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας», που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στα Γιάννενα και τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης, τα μέλη της Χειρονομίας – Αντιεξουσιαστική Κίνηση και του Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου Αλιμούρα φώναξαν συνθήματα, σήκωσαν πανό, πέταξαν τρικάκια και ζωγράφισαν στένσιλ στους τοίχους, ενώ υπήρξε και ένας διάλογος με ιερείς.

πηγή: agon.gr

φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων