08/11/2021 08/11/2021 Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Ανδρέα Λοβέρδο είχε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μετέβη στην Ιερά Μονή Βελλάς στο Καλπάκι Ιωαννίνων και τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου σχολικού...
08 Νοεμβρίου, 2021 - 12:42
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2021 - 12:27

Στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων ο Ανδρέας Λοβέρδος

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων ο Ανδρέας Λοβέρδος

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Ανδρέα Λοβέρδο είχε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μετέβη στην Ιερά Μονή Βελλάς στο Καλπάκι Ιωαννίνων και τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου σχολικού έτους στο ΙΕΚ Βελλάς.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, το πρωί τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία και το απόγευμα χοροστάτησε στην ακολουθία του εσπερινού στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου, πλατεία Πάργης.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου Αρχιμανδρείου, πόλεως Ιωαννίνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων