22/02/2021 22/02/2021 Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021, παραμονή της εορτής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος δέχτηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο την την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, τελέστηκε στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αθανασίου Θεία Λειτουργία και Δοξολογία για τον εορτασμό της 108ης επετείου της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων. Στην...
22 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2021 - 17:29

Συνάντηση με την ΠτΔ είχε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Συνάντηση με την ΠτΔ είχε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021, παραμονή της εορτής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος δέχτηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο την την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, τελέστηκε στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αθανασίου Θεία Λειτουργία και Δοξολογία για τον εορτασμό της 108ης επετείου της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων. Στην Δοξολογία, η οποία έγινε με περιορισμένο αριθμό πιστών, παρέστησαν η Α.Ε. η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κ. Τασούλας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Α. Καχριμάνης, ο Δήμαρχος της πόλης Μ. Ελισάφ καθώς και Πολιτικές και Στρατιωτικές αρχές.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο Ηρώο Μπιζανομάχων, στην κεντρική πλατεία της πόλης των Ιωαννίνων, όπου έγινε κατάθεση στεφάνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων