20/05/2019 20/05/2019 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο, επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επανεπιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και της Μητρόπολης σε διάφορους τομείς, όπως ο τουρισμός, η κοινωνική πολιτική, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση κ.ά. «Η συνεργασία μας...
20 Μαΐου, 2019 - 22:35
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2019 - 22:16

Συνάντηση του Μητρ. Ιωαννίνων με τον Δήμαρχο της πόλης

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητρ. Ιωαννίνων με τον Δήμαρχο της πόλης

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο, επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επανεπιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και της Μητρόπολης σε διάφορους τομείς, όπως ο τουρισμός, η κοινωνική πολιτική, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση κ.ά.

«Η συνεργασία μας όλο το προηγούμενο διάστημα με την Μητρόπολη και την εκκλησία γενικότερα ήταν εξαιρετική. Βρήκαμε στο πρόσωπο του Μητροπολίτη έναν εξαιρετικά ανοιχτόμυαλο άνθρωπο με τον οποίο καταφέραμε να δράσουμε από κοινού σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας, αλλά και της προβολής του Δήμου μας. Είμαι βέβαιος, ότι η συνεργασία αυτή όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά θα αναβαθμιστεί», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος.

Νωρίτερα ο κ. Μπέγκας επισκέφτηκε το εργοτάξιο του Δήμου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Πηγή: www.epirusonline.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων