24/12/2019 24/12/2019 Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, παραμονή των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος τέλεσε τις Μεγάλες Ώρες των Χριστουγέννων, τον Μέγα Εσπερινό και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Ανατολής «Μπονίλας». Το μεσημέρι επισκέφθηκαν διαδοχικά τον Σεβασμιώτατο στο Μητροπολιτικό Μέγαρο η μπάντα της 8ης Μεραρχίας, το Λύκειο Ελληνίδων...
24 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:28
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2019 - 16:25

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες για τον Μητρ. Ιωαννίνων-Μέγας Εσπερινός

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες για τον Μητρ. Ιωαννίνων-Μέγας Εσπερινός

Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, παραμονή των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος τέλεσε τις Μεγάλες Ώρες των Χριστουγέννων, τον Μέγα Εσπερινό και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Ανατολής «Μπονίλας».

Το μεσημέρι επισκέφθηκαν διαδοχικά τον Σεβασμιώτατο στο Μητροπολιτικό Μέγαρο η μπάντα της 8ης Μεραρχίας, το Λύκειο Ελληνίδων και το χορευτικό τμήμα του Δήμου Ιωαννιτών και έψαλλαν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων, των φώτων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και καρποφόρο το Νέο Έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων