08/11/2018 08/11/2018 Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Κίτρους Κ.Γεώργιος συνοδευόμενος από πλειάδα κληρικών πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα. Ο Σεβασμιώτατος με τους ιερείς επισκέφτηκαν διαφορά προσκυνήματα της Αρχιεπισκοπής και τελικά συναντήθηκαν με τον Αρχιεπίσκοπο. Πριν την αναχώρηση φιλοξενήθηκαν αβραμιαία από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών όπου τους υποδέχθηκε ο προϊστάμενος και παλαιός συμμαθητής του Σεβασμιωτάτου π.Θεμιστοκλής Χριστοδούλου.
08 Νοεμβρίου, 2018 - 13:26

Ο Μητροπολίτης Κίτρους στην Αθήνα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κίτρους στην Αθήνα

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Κίτρους Κ.Γεώργιος συνοδευόμενος από πλειάδα κληρικών πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα.

Ο Σεβασμιώτατος με τους ιερείς επισκέφτηκαν διαφορά προσκυνήματα της Αρχιεπισκοπής και τελικά συναντήθηκαν με τον Αρχιεπίσκοπο.

Πριν την αναχώρηση φιλοξενήθηκαν αβραμιαία από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών όπου τους υποδέχθηκε ο προϊστάμενος και παλαιός συμμαθητής του Σεβασμιωτάτου π.Θεμιστοκλής Χριστοδούλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων