08/10/2018 11/10/2018 Με αφορμή τη συμπλήρωση, φέτος, 40 ετών από τη θεμελίωση του Καθεδρικού Ναού της Κατερίνης η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Καθεδρικός Ιερός Ναός Θείας Αναλήψεως Κατερίνης απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε φωτογράφους, ανεξαρτήτως επιπέδου, να συμμετέχουν σε μία ομαδική φωτογραφική έκθεση που να αποτυπώνει στιγμές του Ιερού Ναού μέσα από τον δικό...
08 Οκτωβρίου, 2018 - 7:12
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:25

Πρόσκληση φωτογραφίας του Καθεδρικού Ναού Κατερίνης

Διαδώστε:
Πρόσκληση φωτογραφίας του Καθεδρικού Ναού Κατερίνης

Με αφορμή τη συμπλήρωση, φέτος, 40 ετών από τη θεμελίωση του Καθεδρικού Ναού της Κατερίνης η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Καθεδρικός Ιερός Ναός Θείας Αναλήψεως Κατερίνης απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε φωτογράφους, ανεξαρτήτως επιπέδου, να συμμετέχουν σε μία ομαδική φωτογραφική έκθεση που να αποτυπώνει στιγμές του Ιερού Ναού μέσα από τον δικό τους φακό.

Φωτογραφίες που μπορεί να έχουν τραβηχτεί κατά τη θεμελίωσή του Ναού το 1978, της τελετής των εγκαινίων τον Νοέμβριο του 1981, προγενέστερες αλλά και μεταγενέστερες των δύο αυτών περιόδων, εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου, αρχιτεκτονικές, τοπίου ή δρόμου οι οποίες να εστιάζουν σε ένα στιγμιότυπο, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου σε οποιοδήποτε σημείο του Ιερού Ναού Θείας Αναλήψεως καθώς και από τις επισκέψεις του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και του μακαριστού Αρχιεπισκόπου κυρού Χριστοδούλου, είναι ευπρόσδεκτες να προστεθούν στο φωτογραφικό άλμπουμ επιλογής του φορέα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων