25/10/2020 25/10/2020 Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου εορτάζει τα Ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, στην ανακομιδή του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Οι ιερές ακολουθίες θα τελεστούν στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Περιστάσεως Κατερίνης, ως εξής: ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 18:00 Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός (Μετά το πέρας του...
25 Οκτωβρίου, 2020 - 19:29
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2020 - 19:08

3 Νοεμβρίου: Ονομαστήρια Μητροπολίτου Κίτρους

Διαδώστε:
3 Νοεμβρίου: Ονομαστήρια Μητροπολίτου Κίτρους

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου εορτάζει τα Ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, στην ανακομιδή του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

Οι ιερές ακολουθίες θα τελεστούν στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Περιστάσεως Κατερίνης, ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

18:00 Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός

(Μετά το πέρας του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος θα δεχθεί τις ευχές του εκκλησιάσματος εντός του Ιερού Ναού)

ΤΡΙΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

07:30 Ὄρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο

(Μετά την απόλυση της Θ. Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος θα δεχθεί τις ευχές του εκκλησιάσματος εντός του Ιερού Ναού)

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων