03/10/2023 03/10/2023 Κοντά στη φοιτητική κοινότητα της Πιερίας βρέθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, προκειμένου να ευλογήσει την έναρξη της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς. Πιο συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό στο Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος που εδρεύει στην Κατερίνη.  Στο...
03 Οκτωβρίου, 2023 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2023 - 21:35

Αγιασμός στο Τμήμα Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙ.ΠΑ.Ε. από τον Μητροπολίτη Κίτρους

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Τμήμα Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙ.ΠΑ.Ε. από τον Μητροπολίτη Κίτρους

Κοντά στη φοιτητική κοινότητα της Πιερίας βρέθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, προκειμένου να ευλογήσει την έναρξη της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό στο Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος που εδρεύει στην Κατερίνη. 

Στο Αμφιθέατρο του Τμήματος ο Πρόεδρος Καθηγητής κ. Δημήτρης Αηδόνης, οι Καθηγητές-μέλη ΔΕΠ, το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό, όπως και οι φοιτητές, δέχθηκαν με χαρά την παρουσία του Μητροπολίτη στην έναρξη του ακαδημαϊκού έτους.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχήθηκε προς όλους, φοιτητές και Πανεπιστημιακούς, κάθε επιτυχία στους ευγενείς στόχους που θέτουν στη ζωή τους, πλούσια την Χάρη του Θεού και τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος και στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά. 

Παράλληλα, δήλωσε και τη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως στην φοιτητική κοινότητα του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Κατερίνης για τις όποιες ανάγκες προκύψουν κατά τη διάρκεια του έτους.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Γεώργιος τόνισε, επίσης, την αγαστή, μακροχρόνια και μελλοντική συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως  με το Πανεπιστημιακό Τμήμα  όπως ο υποστηρικτικός ρόλο του Τμήματος προς τις φιλανθρωπικές δομές της τοπικής Εκκλησίας και ιδιαίτερα προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Ο Τροφοδότης», το πρόγραμμα  διαμονής και σίτισης άπορων φοιτητών στον Εκκλησιαστικό Ξενώνα Σβορώνου καθώς και ο από κοινού σχεδιασμός και συμμετοχή σε ευρωπαϊκά κοινοτικά προγράμματα στον τομέα του προσκυνηματικού τουρισμού. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων