19/05/2023 19/05/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος αυτές της ημέρες προσεύχεται για όλα τα παιδιά που καλούνται να εξεταστούν και να τους δώσει τα πνευματικά εφόδια αλλά και τη δύναμη για τον αγώνα τους. Στο πλαίσιο αυτό, το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης ενόψει έναρξης των εξετάσεων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 20 Μαΐου και ώρα...
19 Μαΐου, 2023 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2023 - 14:45

Εκκλησιασμός μαθητών ενόψει έναρξης των Εξετάσεων

Διαδώστε:
Εκκλησιασμός μαθητών ενόψει έναρξης των Εξετάσεων

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος αυτές της ημέρες προσεύχεται για όλα τα παιδιά που καλούνται να εξεταστούν και να τους δώσει τα πνευματικά εφόδια αλλά και τη δύναμη για τον αγώνα τους.

Στο πλαίσιο αυτό, το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης ενόψει έναρξης των εξετάσεων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 20 Μαΐου και ώρα 9 μ.μ., στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, θα γίνει ομαδικός εκκλησιασμός των μαθητών και των μαθητριών, που συμμετέχουν στις εξετάσεις.

Στον μαθητικό εκκλησιασμό θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος, ο οποίος θα αναγνώσει και σχετική ευχή για την επιτυχία των εξεταζομένων και θα μοιράσει σε όλους την ευλογία της Εκκλησίας.

Όπως κάθε χρόνο, η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης θα ψάλει τροπάρια της Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα εκκλησιασθούν στον Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως, ενώ οι γονείς και άλλοι συγγενείς θα μπορέσουν να εκκλησιασθούν στον υπόγειο Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων